Recreatiewoning op Funda zetten

Via Makelaar1 kunt u zelf uw recreatiewoning verkopen voor slechts € 595,-- Incl BTW. U betaald dus geen courtage meer achteraf.

 

Bij Makelaar1 heeft u gegarandeerd de beste prijs kwaliteit verhouding en zijn we met onze dienstverlening de goedkoopste NVM internetmakelaar van Nederland. Ons tarief van € 595,-- Incl BTW is inclusief opname door NVM makelaar (NEN meting), een makelaarsbord, een eigen Funda account, de onderhandelingen, een waardebepaling.

 

Eigenlijk werkt het aanmelden van een recreatiewoning hetzelfde als een woning of appartement. U kunt hiervoor gewoon ons aanmeldformulier gebruiken op onze website. Doordat wij een koppeling hebben met het kadaster zal ons systeem zien dat het hier een recreatief object betreft.

 

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met u op om de aanmelding samen door te nemen. Een van onze NVM makelaars komt bij het object langs om deze conform de gestelde NEN norm in te meten.

 

Indien er vragen zijn over het aanmelden van uw recreatiewoning neem dan contact met u op. We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Team Makelaar1