Zelf uw huis verkopen

Samen met Makelaar1 verkoopt u zelf (met hulp van een van onze NVM makelaars) voor slechts € 595,-- uw woning via Funda. Ons tarief is inclusief het voeren van de onderhandelingen, het opstellen van de voorlopige koopakte, een waardebepaling van uw woning, en uw eigen makelaarsbord!

 

Wist u dat wij behoren tot de top drie van de grootste NVM makelaarskantoren van Nederland en met uitstekende service. Op werkdagen tot 17:00 bereikbaar. Bel ons (natuurlijk gratis) voor meer informatie 013-3031154 of laat een van onze makelaars u terugbellen.

Beste prijs/kwaliteit verhouding!

Volgens de NVVIM hebben wij de beste prijs/kwaliteit verhouding van alle internetmakelaars in Nederland en daar zijn we trots op! We hebben al meer dan 5500 woningen succesvol verkocht! Volgens de consumentenbond de goedkoopste NVM internetmakelaar inclusief voorlopige koopakte.

 

TARIEVEN   AANMELDEN  

 


Wat maakt ons nu de beste Internetmakelaar van Nederland?    
Tijdens werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00  
Eigen juridische helpdesk!  
Altijd een door ons op maat gemaakte voorlopige koopakte (met uitzondering Amsterdam)  
Wijzigingen zijn altijd gratis!  
Inclusief waardebepaling en NEN meting van uw woning    
Inclusief Full color PDF brochure en uw eigen makelaarsbord    
Volledige plaatsing op FUNDA (onbeperkt aantalfoto's)    
Opname van uw woning door NVM makelaar    
MAKELAAR1 ALL-IN PRIJS € 595,-

Makelaar1 is de goedkoopste NVM internetmakelaar.
De prijs die wij hanteren is een All in prijs. Er komt dus niets meer bij!

Uiteraard kunt u dit pakket ook bestellen met professionele foto's voor slechts € 150,-- extra

 

Enkele jaren geleden was het ondenkbaar dat iemand zelf zijn woning zou verkopen. Deze markt was volledig afgeschermd. Raar eigenlijk, want wie kent uw woning nu beter dan u zelf. Inmiddels is dat volledig veranderd en de komende jaren zal het percentage mensen die zelf zijn woning verkoopt nog verder toenemen.

Zelf uw huis verkopen moeilijk?

Met een beetje hulp van ons is het zeker niet moeilijk om uw woning zelf te verkopen.

Indien u toch hulp nodig heeft dan is er onze gratis helpdesk.

Hoe werkt het zelf verkopen van uw huis in praktijk?

Er zijn slechts enkele stappen die doorlopen moeten worden om uw woning bij Makelaar1 aan te melden. 

In het kort is het als volgt:

- Aanmelden van de woning via het aanmeldformulier op onze website

- Doorsturen van uw reeds gemaakte foto's

- Betalen van de factuur

 

Er komt altijd een makelaar van ons bij u langs om de maten van de woning op te meten (NEN meting), en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard zorgen we ook voor een vraagprijsadvies zodat u weet wat uw woning waard is en waarvoor u hem in de markt zou kunnen zetten. Uiteraard kunt u hiervan afwijken, u verkoopt immers zelf uw woning via ons.

 

Makelaar1 is een uniek inmiddels bewezen concept van een bestaand NVM makelaarskantoor, u maakt gebruik van onze jaren lange ervaring. Wij zorgen voor alle randvoorwaarden om zelf succesvol uw huis te verkopen waaronder een volledige uitgebreide presentatie op Funda met een onbeperkt aantal foto's. Indien gewenst kunt u gebruik maken van alle marketing tools van Funda en de NVM om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen. En komt het tot een bod op uw woning, dan doen wij voor u de onderhandelingen en maken daarna voor u de voorlopige koopakte.

 

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn schroom dan niet om ons te bellen, of laat ons u terugbellen. We leggen u graag uit hoe wij werken. Telefonisch zijn we bereikbaar via 013-3031154

 

Team Makelaar1

 

TARIEVEN   AANMELDEN