Aankoopmakelaar

De goedkoopste NVM aankoopmakelaar van Nederland!

 

U bent op zoek naar een goedkope, maar degelijke NVM aankoopmakelaar om u te ondersteunen bij de aankoop van uw toekomstige woning. Stop met zoeken, met de aankoopservice van Makelaar1 maakt u voordelig gebruik van een echte NVM aankoopmakelaar.  Wij vragen voor deze dienst slechts € 595,-- euro Incl BTW en overige kosten. Indien we de eerste keus voor u niet kunnen aankopen doen we gratis een tweede aankoopbegeleiding voor u.

 

Wat moet u zelf doen (in het kort)?

U zoekt zelf naar een woning waar u graag zou willen wonen en graag bod op zou willen uitbrengen. Vanaf hier nemen wij het van u over.

 

Wat doen wij voor u?

Wij controleren de kadastrale gegevens, kijken voor u of de prijs van de woning reeël is (maken voor u een waardepaling) en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopers of verkopend makelaar. Indien nodig schakelen we een bouwkundige en/of taxateur in. Uiteraard hebben we intensief contact met u tijdens dit proces zodat we alleen dingen doen waar u achter staat. Na het aankopen van de woning controleren wij de opgemaakte koopakte voor u (Juridische check).

 

Uiteraard is het bovenstaande een zeer korte weergave van het gehele aankooptraject. We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn, schroom niet om ons te bellen zodat we u precies kunnen aangeven hoe dit traject werkt.

 

 

 

Team Makelaar1