Huis zelf verkopen

Zelf uw huis verkopen via een NVM makelaar voor slechts € 495,--!

 

Zelf uw huis verkopen met hulp en deskundigheid van een NVM makelaar. Enkele jaren geleden was het ondenkbaar dat iemand zelf zijn woning zou verkopen. Deze markt was volledig afgeschermd door de verschillende makelaarskantoren. Raar eigenlijk, want wie kent uw woning nu beter dan u zelf. Inmiddels is dat volledig veranderd en de komende jaren zal het percentage mensen die zelf zijn woning verkoopt nog verder toenemen.

 

Zelf uw huis verkopen moeilijk?

Met een beetje hulp van ons is het zeker niet moelijk zelf uw huis te verkopen. En als u er toch even niet uitkomt dan neemt u gewoon contact met ons op.

 

Neemt u nog een dure makelaar om uw huis te verkopen, of weet u voldoende van uw huis af om dit zelf te doen? Vaak hebben mensen jaren in de woning gewoond als ze besluiten deze te verkopen. Wie weet er nu meer van de woning dan uzelf?

 

Makelaar1 is een uniek inmiddels bewezen concept van een bestaand NVM makelaarskantoor, u maakt gebruik van onze jaren lange ervaring. Wij zorgen voor alle randvoorwaarden om zelf succesvol uw huis te verkopen waaronder een volledige presentatie Funda. Indien gewenst kunt u gebruik maken van alle marketing tools van Funda en de NVM om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen.

 

Door zelf uw huis te verkopen bespaard u vele duizenden euro's. Normaal bent u via de lokale makelaar 1,5% van de verkoopwaarde van uw woning aan courtage kwijt. Bij een woning van € 250.000,-- is dit al € 3.750,-- en dat is nog excl BTW en overige kosten. Bij Makelaar1 betaald u eenmalig € 495,-- all-in. Geen bijkomende kosten, geen intrekkingskosten en uitstekende dienstverlening.

 

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het natuurlijk graag.

 

Team Makelaar1

 

TARIEVEN     STAP VOOR STAP      WAAROM ZELF VERKOPEN?    AANMELDEN