Omschrijving

Met boodschappen uit de naastgelegen favoriete supermarkt in je tas, loop je over een fijne parkeerplaats met veel groen naar de hoofdingang van het complex in de wijk Liendert. Het appartement dat we je hier mogen aanbieden ligt op de 8 e etage en is een buitenkansje voor alle doelgroepen zonder kinderen. Spring op de fiets en je bent in 10 minuten in het historisch centrum of bij het station.

De entree bevat een beveiligd voorportaal met intercominstallatie en brievenbussen. Vandaaruit ga je de imposante hal binnen met gemeubileerde wachtruimte en deuren naar trappenhuis, centrale fietsenstalling en lift. De verzorgdheid en de heerlijke grote ruimten vallen meteen op. Dat blijft boven ook zo als je de lift uitstapt.

Via een galerij bereik je de speelse woning die heerlijk licht is en in topconditie: echt een plek om tot rust te komen. Nieuw gestucte witte muren, nieuwe luxe keuken en badkamer, gedeeltelijk kunststof kozijnen en dubbel glas. In gangen, halletje en woonkamer ligt laminaat in een warme hout tint, in de slaapkamer comfortabele vloerbedekking. Met recht een instap klaar appartement! Handig en ruimtebesparend extraatje is de schuifdeur tussen gang en woonkamer die zo nodig soepel en vrijwel onzichtbaar in de muur verdwijnt.

Laat je in de woonkamer verrassen door de slimme indeling! De huidige eigenaar zegt hierover: Door de vorm is de eetbar hier een blikvanger en het kloppend hart van de woning, waar iedereen meteen op af gaat. Echt multifunctioneel. Ideaal voor hapjes en drankjes, als hangplek om aan te praten, we eten er zelfs met zes personen en het is ook mijn bureau en keukentafel. Onmisbaar.

Een zonnig balkon met privacy verlengt de woonkamer visueel en functioneel. Het is een fijn beschut plekje om van de buitenlucht en het uitzicht te genieten. Goede bergplekken voor je spullen vind je in de inbouwkasten in gang en slaapkamer en in de aparte berging beneden.

Indeling

Entree: Een gang met meter/bergkast biedt toegang tot een L-vormige hal met deuren naar slaapkamer, badkamer/toilet en aan het eind de woonkamer.
De royale slaapkamer beschikt over twee ruime inbouwkasten en naast het bed nog plaats genoeg voor extra kasten of stoelen. De grote raampartij biedt een fraai uitzicht.
De luxe betegelde badkamer heeft mooi sanitair: een toilet, wastafelmeubel, beschermde wasmachineopstelling en ruime douche met glazen deur.
De fraaie keuken in de kleuren wit/antraciet/mat chroom, heeft een open opstelling en bevat een spoelbak met douchekraan en afzuigkap en inbouwapparatuur van Hotpoint: grote koelvriescombinatie, 5-pits kookplaat inclusief wokbrander en hete lucht oven op ooghoogte.

Een ingebouwde eet- en werkplek is multifunctioneel geplaatst tussen keuken en woonkamer.

De woonkamer is royaal en licht te noemen, inclusief erkereffect door het inpandige balkon. De speelse ruimte heeft een inbouwkast en mogelijkheid tot verschillende meubelopstellingen. Laat de creativiteit maar komen!

Nieuwsgierig geworden? Bel ons, we plannen graag een bezichtiging!

Algemene gegevens:

-Woonoppervlak: 62 m2 (inhoud 186 m3)
- Balkon: 4,1 m2
- Berging: 4,8 m2
-Het appartement is volledig voorzien van isolatieglas en gedeeltelijk kunststof kozijnen.
Servicekosten: E 164,97 per maand. Dit inclusief voorschot verwarming en water a E 56,25

Actieve Vereniging van Eigenaren.
Bouwjaar: ca. 1965

Aangeboden door: Makelaar1 | Dhr. Uw Makelaar | Tel. 013-8 200 905