Omschrijving

Starters opgelet! Dit gezellige en goed onderhouden appartement is gelegen in een hippe buurt in een zijstraat van de Valkenboslaan, met twee slaapkamers, een riante voor- en achterkamer en een ruim balkon.
Bij de renovatie in 2011 is veel aandacht besteed aan het aan- of terugbrengen van sfeervolle stijldetails, naast natuurlijk het vernieuwen van elektra, leidingen en stucwerk. Ook kreeg de gehele woning kunststofkozijnen met dubbel glas en werd het geďsoleerd.

Bovendien is rekening gehouden met de mogelijkheid om in het appartement twee studio’s te realiseren. Voor zowel een keukenblok, als douche en wasmeubel zijn aan de achterzijde van de woning de faciliteiten (afvoeren, waterleidingen en elektra) onder de vloer en in de wanden aanwezig.
In de nabijgelegen Weimarstraat, Reinkenstraat en Fahrenheitstraat bevindt zich een grote verscheidenheid aan winkels en horecagelegenheden, naast voorzieningen als openbaar vervoer (o.a. tram 2,3 en 12), scholen, sportcentra, bibliotheek, speeltuinen, stadsboerderij en het stadsdeelkantoor. Het strand, stadscentrum en de stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor zijn binnen 15 minuten te bereiken.

Indeling:
- Entree via trap in een breed portiek naar de 1e etage, alwaar een halletje met meterkast (8 groepen) en binnentrap naar de 2e etage.
- Overloop met deels betegeld toilet en fonteintje, een kast met ketel en wasmachineaansluiting, en deur naar het ruime achterbalkon (2,56 x 2,76 m) dat zowel zon als schaduw biedt en zicht geeft op de groene achtertuinen.
- Vanuit de overloop toegang tot de eenvoudige keuken van 2,03 bij 4,19 m aan de voorzijde. Voorzien van vaatwasser, gasaansluiting voor een kookplaat en afzuigkap.
- Hiernaast gelegen is de riante en lichte voor/eetkamer (3,25 x 4,19 m) met schouw en hoog plafond.
- De 1e slaapkamer is tevens gelegen aan de voorzijde (2,19 x 4,19 m). Hier bevinden zich ook het wasmeubel en de douchecabine met automatische afzuiging.
- De voorkamer is met openslaande deuren verbonden met de eveneens ruime achter/woonkamer (3,25 x 4,86 m), waar zich ook een schouw bevindt.
- Toegang via een halletje met ruime opbergkast tot de 2e slaapkamer (2,19 x 3,05 m), die thans in gebruik is als werkkamer/atelier.

Bijzonderheden:
- gelegen nabij winkelstraat, het strand en het stadscentrum
- gelegen op eigen grond
- bouwjaar 1911
- renovatie 2011-2016
- ruim balkon (7m2) met balkonkast en waterpunt voor tuinslang
- gebruiksoppervlak 75m2
- gebouwgebonden buitenruimte ca. 1m2
- 1/3 aandeel in VvE met drie leden, reservefonds ca. € 11.500
- bijdrage VvE € 35 euro per maand, gezamenlijke opstalverzekering
- kunststof kozijnen met dubbel glas
- dak, vloer en buitenmuren zijn bij de renovatie geďsoleerd
- verwarming en warm water middels CV combi-ketel bouwjaar 2011 (reparatie nodig, mogelijk aan vervanging toe)
- elektra 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
- glasvezelkabel reeds in de grond aangelegd
- aanvaarding in overleg

Aangeboden door: Makelaar1 | Dhr. Uw Makelaar | Tel. 013-8 200 905