Omschrijving

Luxe 3-kamer appartement in de groenste wijk van Heerenveen!

Vooraan in de sportiefste wijk van Heerenveen staat dit fraaie 3-kamer appartement van 120m2. Omgeven door groen, water en veel bomen woont u hier in alle rust.

Stelt u zich
eens voor: een heerlijk vers gezet kopje koffie in het zonnetje op het ruime balkon met panorama uitzicht over de golfbaan. Na het lezen van de ochtendkrant een ommetje maken in de aangrenzende natuur met een royaal aanbod aan fiets-/wandelroutes. Rond de middag een uitgebreide lunch en dan samen met vrienden een sportieve ronde over de golfbaan waar de driver, houten-3, lob wedge en de putter voor succes kunnen zorgen.
Na alle intensieve sportactiviteiten genieten van een borrel op het terras en daarna terug naar dit comfortabele appartement, geweldig!

Appartement bestaat uit:
Entree met ruime hal, 2 slaapkamers, badkamer en toilet. Een volledig ingerichte woonkamer met fraai uitzicht op groen en golfbaan. Het balkon van +/- 9m2 geeft het echte 'buitengevoel'. De strakke keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en een 4-pits inductie kookplaat. De berging bevat een was-/drooginstallatie extra koel-/vriescombinatie en CV.

Het appartementencomplex:
Keurig onderhouden complex met een actieve VVE. Er is een lift aanwezig en per verdieping zijn er maar twee appartementen. Aan de achterzijde van het complex is er gelegenheid om te parkeren. Er is ook een eigen fietsenberging (+/- 2mx3m).

Aangeboden door: Makelaar1 | Dhr. Uw Makelaar | Tel. 013-8 200 905