Omschrijving

Ruime vrijstaande levensloopbestendige eengezinswoning met vrij uitzicht, gelegen aan open vaarwater. Grote fraai aangelegde tuin rondom met zitkuil aan het water en aanlegsteiger. Uw boot legt u aan voor de deur, klaar om de Elfstedenroute te varen richting Dokkum of de andere kant op, door de pittoreske singels van Franeker.

Deze fraaie energiezuinige woning is zeer geschikt als vakantiehuis, als tweede woning, als belegging maar ook ideaal als eigen gezinswoning, door de vier slaapkamers en ruime eetkeuken. Beneden vindt u een werkkamer/slaapkamer met douche en apart toilet. Boven zijn drie zeer ruime slaapkamers, waarvan een ingericht is als kantoorruimte met diverse werkplekken en kastruimte. Boven bevindt zich tevens de tweede badkamer met ligbad, douchecabine, tweede toilet en wastafel. Verder is er een inloopkast op het overloop. Een vlizotrap brengt u naar de beloopbare zolderverdieping, waar heerlijk veel bergruimte is.

In de woonkamer is veel lichtinval en vrij uitzicht naar het oosten. In de zithoek bevindt zich een gezellige schouw met elektrische haard die met en zonder verwarmingsfunctie kan branden. De kamer kan verwarmd zowel als gekoeld worden door een recent gemonteerde split-unit airco, waarvan de buitenunit is afgewerkt met een fraaie betimmering. Uiteraard is de gehele woning voorzien van CV en een HR combiketel.

In de landelijke keuken is veel bergruimte, een ingebouwde ruime koelkast en ingebouwde vaatwasser. Naast de keuken vindt u een handige berging met veel kastruimte en wasmachineaansluiting. Vanuit de berging kunt u doorlopen naar de prachtige serre, die toegang geeft naar de garage maar ook naar het royale terras.

De ruimbemeten garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Op de oprit kunnen twee auto's geparkeerd worden. Naast de garage loopt een pad naar de tuin. Op het dak van de woning zijn in 2020 zonnepanelen geplaatst.

Aangeboden door: Makelaar1 | Dhr. Uw Makelaar | Tel. 013-8 200 905