Omschrijving

Halfvrijstaande boerderijwoning met 4 slaapkamers en ruime tuin. Via de entree kom je in gerenoveerde Hal-entree met meterkast. Via deze hal heb je toegang tot een half open leefkeuken met moderne aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven.

Verder geeft de hal toegang tot een losse gerenoveerde toilet en toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en verdeeld in 2 niveaus. Daarnaast is er toegang tot een separate wasruimte/voorraadruimte met witgoedaansluitingen.

Via de trap vanuit de hal kom je uit op een ruime overloop op de eerste verdieping met toegang tot een drietal slaapkamers die allen met vloerbedekking zijn afgewerkt. De eerste slaapkamer (15 m2) is ruim en voorzien van een inloopkast. De tweede slaapkamer (6m2) is wat kleiner en de derde slaapkamer (23m2) is weer zeer ruim met een ingebouwde kastenwand belicht met spotjes. Op deze verdieping bevindt zich ook de gerenoveerde betegelde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, 2e toilet en vaste wastafel met badmeubel.

Via de overloop op de eerste verdieping kom je met een vaste trap op de tweede verdieping met de vierde slaapkamer (20m2) voorzien van Velux dakramen en royale bergruimten met vloerbedekking. Via deze slaapkamer kom je op het tweede gedeelte van deze verdieping die als multifunctionele ruimte in gebruik kan worden genomen. Hier staat ook de CV-installatie.

Verdere aanvullingen:
- De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie
- Authentieke elementen (balken) aanwezig
- Buitengevels voorzien van mergelsteen
- De begane grond is voorzien van een fraaie plankenvloer
- Grote mergelkelder waarin je kan staan


Aangeboden door: Makelaar1 | Dhr. Uw Makelaar | Tel. 013-8 200 905

Woningen in de buurt

Meerssen
398.000 k.k.
Eengezinswoning
Woonopp. 174 m² 8 kamers
Maastricht
420.000 k.k.
Eengezinswoning
Woonopp. 200 m² 6 kamers
Maastricht
182.000 k.k.
Appartement
Woonopp. 98 m² 3 kamers
GRONSVELD
Eengezinswoning
Woonopp. 90 m² 4 kamers
Maastricht
675.000 k.k.
Villa
Woonopp. 114 m² 5 kamers